Rvb Lab Long Lasting Camouflage Foundation SPF20 * 30 ML

Lekë 2,992.50 Lekë 3,990.00
Ngjyra:  
Fondatinë me efekt mbulues të lartë dhe Spf 20.

30 ml

Përfitimet kryesore:
  • Fondatintë kremoze me efekt të lartë mbulues.
  • Spf 20.
  • Ideale për lëkura mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike.
  • Efekt komfort «second skin» dhe rezultat final natyral, rrezatues.
  • Është e pasur me ekstrakte të Steroleve të Shegës (antioksidant) dhe Asiatic Centella, e cila stimulon, mbron kolagjenin dhe fibrat e elastinës të lëkurës.

Aplikoni një sasi të vogël të produktit me prekje të lehta në ballë, faqe, hundë dhe mjekër.

Shiko edhe