RVB LAB Looking Hot Eye Pencil

RVB LAB Looking Hot Eye Pencil

Lekë 1,492.50 Lekë 1,990.00
Title:  

Laps i ri i syve shumë i pigmentuar, ultra kremoz, me përfitim të menjëhershëm të ngjyrave.

-

Laps i ri i syve shumë i pigmentuar, ultra kremoz, me përfitim të menjëhershëm të ngjyrave.

Kohëzgjatje e shkëlqyer. Një formulim i veçantë dhe inovativ që lejon aplikimin brenda dhe jashtë syrit. Versioni i ngrohtë me ngjyrë të kuqe perlash, për një prekje të nxehtë, për t'u përdorur në të gjithë qepallën ose në kombinim me rimel  për të kompletuar ose pasuruar pamjen. 

Versioni i gjalpit mat, perfekt nëse përdoret si bazë, brenda syrit për ta ndriçuar ose në pjesën e poshtme për ta zmadhuar.

Shiko edhe