Rvb lab make up fixer 100 ml

Rvb Lab Make Up Fixer 100 ML

Lekë 2,990.00
Title:  
Spraj fiksues për make-up.

100 ML

Spraj I lehtë që aplikohet pas vendosjes së makijazhit.
Krijon një shtresë të hollë që fikson makijazhin pa shkaktuar tharje të lëkurës.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Spruconi produktin nga një distancë rreth 20 cm për të përfunduar dhe fiksuar makjazhin.

Shiko edhe