Rvb Lab Meso Fill Lift & Fill * 4

Lekë 8,160.00 Lekë 10,200.00
Title:  

Rvb Lab Meso Fill Lift & Fill është një trajtim kozmetik intensiv kundër rrudhave i frymëzuar nga teknikat e kombinuara të injeksioneve filler-botoks të mjekësisë estetike. 

Është efektiv për të gjitha llojet e rrudhave, duke përfshirë rrudhat e mimikës dhe rrudhat e thella. Me teksturën e tij të dendur dhe zbutëse, krijon - menjëherë pas aplikimit - një shtresë të hollë me një efekt të menjëhershëm lifting që redukton dukshëm thellësinë dhe numrin e rrudhave.

I formuluar në 2 lloje ampulash.

  • LIFT 1: Koncentrat me efekt zbutës
Falë Acidit Hialuronik Inovativ të Kryqëzuar me një efekt lifting të menjëhershëm dhe Hexapeptide-1 të Avancuar, i cili ka një veprim relaksues duke synuar në linjat e mimikës, lëkura bëhet menjëherë më e lëmuar dhe fytyra duket më e re.
  • Fill 2: Koncentrat me efekt mbushës
Falë HYALU SMART™ PGA dhe NIO_TECH HYALURONIC ACID 3D - bazuar në 3 mini acide hialuronik me peshë të ulët molekulare, të shpërndarë në niosome dhe me një kapacitet të lartë depërtimi - ka një veprim mbushës edhe në rrudhat më të thella, duke përfshirë dhe ato në konturin e hundës dhe të syve.

Ai përmban:
  • HYALU SMARTTM PGA, stimulon prodhimin e acidit të ri hialuronik dhe e mbron atë nga degradimi.
  • NIO_TECH ACID HYALURONIC 3D, sistem për hiper-shpërndarjen e përbërësve aktivë bazuar në 3 lloje të ndryshme të acideve hialuronik me peshë molekulare të ulët
  • Veprim zbutës i synuar i avancuar Hexapeptide-1 në rrudhat e mimikës.
  • Gjithashtu përmban Acid Hialuronik të Kryqëzuar.

Mënyra e aplikimit:

  • Këshillohet aplikimi i 1 amuple në javë, në mbrëmje, pas përdorimi të serumit Rvb Lab Meso Fill Fill & Peel.

Rekomandohet përdorimi i Ampulës LIFT 1 gjatë 2 javëve të para. Aplikohet përmbajtja e ampulës tek zonat e syve, buzës, dekoltesë dhe qafës, si edhe masazhohet butësisht deri në përthithje të plotë.

  • Vazhdohet trajtimi me aplikimin e ampulës Fill 2 gjatë 2 javëve të dyta të muajit.

Rekomandohet përdorimi i 1 ampule në javë, në mbrëmje, pas përdorimit të Rvb Lab Meso Fill Fill & Peel. Aplikohet përmbajtja e ampulës tek zonat e syve, buzës, dekoltesë dhe qafës, si edhe masazhohet butësisht deri në përthithje të plotë.

Pas 4 javësh vihet re një rezultat shokues në reduktimin dhe mbushjen e rrudhave.

Shiko edhe