RVB LAB Meso Peel Renewing Peeling Scrub * 250 ML

Lekë 2,940.00 Lekë 4,200.00
Title:  
Scrub eksfoliues, njëkohësisht mbrojtës i mikrobiomës së lëkurës së trupit.

250 ml

RVB LAB Meso Peel Renewing Peeling Scrub largon menjëherë qelizat e vdekura falë veprimit pastrues të mikrogranulave të tij të sheqerit. 

Ai përmban:

  • Gluconolactone PHA 10%: eksfolion butësisht dhe ribalancon procesin fiziologjik të rinovimit të lëkurës, duke e bërë lëkurën të lëmuar, uniforme dhe rrezatuese. 
  • Probiotikët dhe prebiotikët: ruajnë mikrobiotën e lëkurës të pranishme në sipërfaqen e lëkurës, për një lëkurë të shëndetshme dhe të mbrojtur. 
  • Sheqeri rigjenerues: hidratues dhe mbrojtës. 
  • Mikrogranula sheqeri: largon qelizat e vdekura. Ai tretet në ujë, duke respektuar mjedisin dhe ekosistemin detar.

Lëkura ndihet menjëherë e lëmuar dhe homogjene falë veprimit të saj të dyfishtë eksfoliues: Peeling & Scrub.

Përdorimi:

  • Aplikojeni në lëkurë të pastruar dhe të lagur për të aktivizuar veprimin progresiv eksfoliues të Gluconolactone. 
  • Masazhoni me lëvizje rrethore duke u fokusuar në zonat e vrazhda. 
  • Shpëlajeni mirë. 
  • Mund të përdoret gjithashtu çdo ditë.

Shiko edhe