Rvb lab smoothing make-up base 30 ml

Rvb lab smoothing make-up base 30 ml

Lekë 3,120.00
Title:  
Bazë për make-upin.

30 ML

Me një teksturë magjike dhe inovative, minimizon menjëherë rrudhat, zvogëlon madhësinë e poreve dhe kompleksin e jo-trajtësuar falë teknologjisë së tij Primer Technology.
Formuluar me 3D Instant Lift jep një efekt zbutës të menjëhershëm.
Tekstura e tij është e freskët, kremoze dhe jo e yndyrshme dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.
Aplikimi është i shpejtë dhe i lehtë.
Vendoset poshtë make-upit në fytyrë, buzë dhe sy për të zgjatur efektin.
Mund të vendoset gjithashtu në vend të fondatintës për një pamje të përsosur "no make-up", dhe mund të aplikohet në fund të ditës për të rifreskuar make-upin tuaj të mëparshëm.

Shiko edhe