Rvb Lab Microbioma 3 In 1 Micellar Milk- Cream 250 ML

Lekë 2,690.00
Title:  
Qumësht delikat, i cili ruan mikrobiomën e lëkurës dhe heq makjazhin plotësisht.

250 ml

HEQ MAKEUP-IN - PASTRON - HIDRATON

Qumështi heq butësisht të gjitha llojet e papastërtive dhe përbërjeve të make-upit, madje edhe ato që janë rezistente ndaj ujit, 

duke e lënë lëkurën të butë dhe të hidratuar.

Me sistemin revibiome, të bazuar në pre dhe probiotikë, pastron pa ndryshuar ekuilibrin delikat të ekosistemit mbrojtës fiziologjik, 

ekosistemit bakterial të lëkurës.

Ideale për: Lëkurë normale, të thatë dhe të ndjeshme.

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë, sy dhe buzë me lëvizje të ngadaltë rrethore duke përdorur një pambuk tualeti.
Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Shiko edhe