Rvb Lab Microbioma Body Hydrating Cream 350 ML

Lekë 4,390.00
Title:  
Krem trupi me efekt të lartë hidratues.

350 ml

Krem trupi me efekt hidratues dhe ribalancues për lëkurat e thata, të irrituara ose dëmtuara nga agjentët e jashtëm atmosferik. 

Me sistemin revibiome, të bazuar në pre dhe probiotikë, pastron pa ndryshuar ekuilibrin delikat të ekosistemit mbrojtës fiziologjik, ekosistemit bakterial të lëkurës. 

Aplikojeni kremin në të gjithë sipërfaqen e trupit.

Shiko edhe