Rvb Lab Microbioma Calming Serum 30 ML

Lekë 4,790.00
Title:  
Serum me efekt qetësues për lëkura të ndjeshme dhe të irrituara.

30 ml

Serum kundër skuqjes për lëkurat sensitive, kuperoze ose të irrituara nga:

  • Terapitë farmakologjike
  • Terapitë me antibiotikë
  • Mënyra e jetesës
  • Dieta e pabalancuar
  • Ekspozim ndaj agjenteve irritantë si: diellit, era, pluhurat etj.

Falë ReviBiome System, ribalancon ekosistemin e bakterieve të mira, fiziologjike prezente në sipërfaqen e lëkurës duke kundërvepruar ndaj proçeseve të irritimit, dehidratimit dhe moshës.

Përbërësit aktiv: 
ReviBiome System: ribalancon mikrobiomën e lëkurës.
HYALU SMART PGA: anti-rrudhë, elasticizues, tonifikues and hidratues.
Anti-rouge complex: riforcon muret e kapilarëve dhe ndihmon në uljen e skuqjes së lëkurës.
Astaxantina: ndihmon në riparimin e dëmeve të lëkures dhe e mbron atë nga radikalet e lira.
Erythritol: hidraton dhe mbron qelizat nga stresi dhe agjentët e jashtëm.
Omega 3: mbron duke e lënë lëkuren e butë.
Vitamin E: antioxidant dhe mbrojtës.

Pas pastruesit dhe tonikut, aplikoni 1 deri në 2 pika të serumit në fytyrë dhe qafë.


Shiko edhe