Rvb Lab Microbioma Cleansing Micellar Water-Mousse 225 ML

Lekë 2,790.00
Title:  
Pastrues makeup-i në formë shkume.

225 ml

Ky mous i butë shndërrohet në ujë të freskët mishelar, kur bie në kontakt me lëkurën duke hequr makjazhin dhe çdo papastërti të fytyrës, syve dhe buzëve.⠀

⁠Me sistemin revibiomë, ajo pastron butësisht lëkurën, pa e tharë atë dhe pa ndryshuar ekuilibrin delikat të ekosistemit mbrojtës fiziologjik, bakterial të pranishëm në sipërfaqen e lëkurës.⁠⠀

-I përshtatshëm për makijazh të lehtë apo thjesht një pastrim të lëkurës nga qelizat e vdekura⁠.

-Ideal për të gjitha tipologjitë e lëkurave. ⁠⠀


Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë, sy dhe buzë me lëvizje të ngadaltë rrethore duke përdorur një pambuk tualeti.

Nuk ka nevojë për shpëlarje. 

Shiko edhe