Rvb Lab Microbioma Hydra-Toner 200 ML

Lekë 2,390.00
Title:  
Tonik me mikrosfera të Acid Hialuronik, i cili ofron një ndjesi të menjëhershme freskie dhe butësie në lëkurë.⁠⠀

200 ml

Përbëhet nga MIKRO-SFERA TË ACIDIT HIALURONIK.

Mikrosferat shkrihen butësisht mbi lëkurë dhe çlirojnë acidin hialuronik me një fuqi të lartë hidratuese, duke dhënë një ndjenjë freskie dhe butësie të menjëhershme. 

Me sistemin revibiome, të bazuar në pre dhe probiotikë, pastron pa ndryshuar ekuilibrin delikat të ekosistemit mbrojtës fiziologjik, ekosistemit bakterial të lëkurës.

-Formulë delikate, pa alkool, konservantë dhe aromë.
-Nuk acarron sytë.

Aplikojeni tonikun pas pastrimit të lëkurës, në mëngjes dhe në mbrëmje. 

Masazhoni butësisht duke përdorur lëvizje rrethore për të bërë që mikrosferat rozë të lëshojnë veprimin e acidit hialuronik.

Shiko edhe