Rvb Lab Microbioma Pre-Biotic Balancing Essence 125 ML

Lekë 4,300.00
Title:  
Esencë e pasur me pre-biotikë për balancimin e florës bakteriale të lëkurës të irrituar dhe sensitive.

125 ml

Spraj për lëkura të stresuara dhe irrituara, si rezultat i:

  • Një terapie farmakologjike
  • Terapi me antibiotikë
  • Mënyrë jetese jo e shëndetshme
  • Dietë e pabalancuar
  • Akne inflamatore
  • Ekspozim ndaj agjentëve të jashtëm si: dielli, era dhe ndotja atmosferike

Falë ReviBiome System, ribalancon ekosistemin e bakterieve të mira,
fiziologjike prezente në sipërfaqen e lëkurës  duke kundërvepruar ndaj
proçeseve të irritimit, dehidratimit dhe moshës.

-Teksturë e lehtë, e cila i jep menjëherë freski fytyrës tuaj.

Të përdoret gjatë gjithë ditës, sa herë të jetë e nevojshme për lëkurën.

Shiko edhe