Rvb Lab Microbioma Pre-Biotic Balancing Cream 50 ML

Lekë 6,350.00
Title:  
Krem rivitalizues me përmbajtje prebiotikësh për lëkura normale.

50 ML

Trajtim intensiv rivitalizues.
Falë ReviBiome System, ribalancon ekosistemin e bakterieve të mira, fiziologjike prezente në sipërfaqen e lëkurës  duke kundërvepruar ndaj proçeseve të irritimit, dehidratimit dhe moshës. 

-Teksturë e butë dhe delikate.

-E lehtë për tu absorbuar. 

-Njëtrajtëson lëkurën, duke e lënë të butë dhe të hidratuar.

-Ndjesi e menjëhershme komforti.


Përdorim i përditshëm, mëngjes dhe në darkë.

Shiko edhe