Rvb Lab More & More Mascara

Lekë 3,100.00
Title:  
Rimeli inovativ me një teksturë kremoze për një efekt ultra-voluminizues.

13.5 ml

Rimeli inovativ More & More nga Rvb Lab me një teksturë kremoze me një efekt të jashtëzakonshëm ultra-volumizues.
Një formulë e pasur me një grup përbërësish aktivë, për qerpikë të gjatë, të plotë, të trashë, të lakuar dhe me ngjyrë intensive. 

Për qerpikët që do të flasin për ju!

  • Filmi i gjeneratës së fundit: Një gjeneratë e re polimerësh me performancë të lartë: përmirëson ngjitjen e pigmenteve rreth qerpikëve, duke i dhënë një efekt të veçantë voluminizues të syve.
  • D - Pantenol: Ushqyesi nga familja e vitaminave B, përmirëson rezistencën e qerpikëve dhe siguron hidratim afatgjatë, duke parandaluar dëmtimin dhe përmirësuar shkëlqimin.
  • Vaji i Farës së Ricinit dhe Vaji i Arganit: Sigurojnë veti ushqyese, shëruese, rigjeneruese dhe ristrukturuese të qerpikëve.
Përfitimet:
  • 100% Volum
  • 95% Rritje gjatësie
  • 95% Humbje pigmenti

Për një rezultat me qerpikë të zgjatur, aplikoni produktin nga baza në majë dhe aplikoni sërish furçën duke e tamponuar atë.

Shiko edhe