Rvb Lab Nail Polish

Lekë 1,300.00
Numri:  
Manikyr për thonjtë.

-

Manikyr me ngjyrë dhe shkëlqim të lartë.
-Ka një jetëgjatësi prej më shumë se 7 ditë.
-Aplikohet lehtë dhe qëndron mjaft mirë në thonj.

-

Shiko edhe