Rvb Lab Natural Match Face Duo Palette - Face Powder Palette

Lekë 4,790.00
Title:  
Bronzer me nuancë të ngrohtë, universale është perfekt për të krijuar një pamje të ndricuar nga dielli.

Rvb Lab Natural Match Face Duo Palette - Face Powder Palette, ky bronzer i ngrohtë dhe universal është i përsosur për të krijuar një pamje të ndricuar nga dielli. Formuluar me 95% përbërës natyralë, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato më delikate. Lehtë për t'u përzier, është perfekt për të skalitur fytyrën dhe për të krijuar një efekt 3D. Formulë pa talk. 

Pudër kompakte për fytyrën: Një kompleks i pasur me përbërës aktivë kombinon make-up dhe kujdesin e lëkurës në një produkt të vetëm. Me vetitë e rregullimit të sebumit, kjo pudër fytyre minimizon poret, matizon lëkurën dhe barazon lëkurën. Ai krenohet me një teksturë të hollë dhe një përfundim natyral mat. Është transparent për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurën e errët. Formulë pa talk. 

Përbërësi aktiv i Luleve të xhamit Plankton: me veti matifikimi dhe perfeksionimi të lëkurës, mbron lëkurën nga ndotësit dhe rrezet UV.

Shiko edhe