Rvb Lab Ozone Smart Liquid Silver Purity Mist 100 ML

Rvb Lab Ozone Smart Liquid Silver Purity Mist 100 ML

Lekë 3,600.00
Title:  

Fiksues makeup-i me efekt dezinfektues.

100 ML

Spray me veprim:

Hidratues, pastrues dhe fixues për make-up.

Bazuar në argjend të pastër dhe Centella aziatike, është trajtimi ideal për të mbrojtur lëkurën nga agjentët e jashtëm, për të rivendosur dhe për të ruajtur funksionin e saj barrierë të lëkurës.

Me teksturën e saj të freskët dhe të lehtë, ajo absorbohet shpejt duke lënë fytyrën të butë dhe të hidratuar (zonat më të ekspozuara ndaj kontaktit me agjentë të jashtëm).

-Krijon një mburojë mbrojtëse të padukshme në lëkurë me veprim antioxidues dhe fiksues për make-up.

Nuk përmban alkool, vaj mineral, silikone.
Tundeni mirë para përdorimit.

Aplikojeni në mëngjes ose kur është e nevojshme gjatë ditës. 

Mbyllni sytë dhe spërkateni në fytyrë dhe qafë në largësi rreth 20 cm.

Shiko edhe