Rvb Lab Powder Blushes

Lekë 3,590.00
Nuancat:  
Pudër kompakte dhe theksuese për mollëzat.

5 gram

Pudër për mollëzat me gjashtë nuanca, të përshtatshme në mënyrë perfekte me të gjitha tipologjitë e lëkurave dhe dizenjuar për të krijuar pamje të ndryshme make-upi për çdo rast.

Teksturë mjaft e lehtë për tu përhapur duke dhënë një rezultat final natyral dhe "efekt glow", e cila zgjat në kohë.

Pudra përmban ekstraktin bimor Physavie me efekt hidratues, antioksidues dhe anti-rrudhë.

Përfitimet kryesore:

  • 100% e biodegradueshme.
  • Ka veti qetësuese, kjo e bën të përshtatshme edhe për lëkurat e ndjeshme.
  • Rregullon dhe ruan temperaturën e lëkurës dhe mikroqarkullimin e saj pas ekspozimit ndaj faktorëve të jashtëm atmosferik.
  • Veprim anti-rrudhë.

Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat fiksues, përhapeni me lëvizje lineare me furçën Rvb Lab 06.
- Për një efekt glow përhapeni tek mollëzat me lëvizje rrethore duke përdorur furçën e përfshirë në paketim.

Shiko edhe