Rvb Lab Sun Protection Foundation 10.8 Gr

Lekë 4,290.00
Ngjyra:  
Fondatintë krem ​​kompakte me SPF 30.

10.8 gram

Sun Protection është një fondatintë krem kompakte me mblim të lehtë - mesatar. Struktura kremoze përshtatet në mënyrë të përkryer me lëkurën duke mbuluar papërsosmëritë dhe duke krijuar një ngjyrë uniforme, e cila mban lëkurën të hidratuar për gjatë gjithë ditës. SPF 30 krijon mbrojtje mesatare / të lartë për lëkurën dhe bën të mundur që produkti të përdoret në të gjitha stinët, për 365 ditë në vit!

  • Ideale për të gjitha llojet e lëkurave
  • Mbulim i lehtë - mesatar
  • Përfundim mat natyral
  • SPF 30
  • Teksturë e lëmuar 
  • Qëndrueshmëri e lartë
  • 3 nuanca ngjyrash

Fondatinta aplikohet nëpërmjet sfungjerit që gjendet në paketim.

Shiko edhe