Rvb Lab Tanning Cake 9 Gr

Lekë 3,840.00
Ngjyra:  
Pudër me efekt abronzues dhe konturues.

9 gram

Pudër kompakte e gjeneratës së re me efekt konturues dhe korrigjues.
Ngjyrë natyrale dhe nxirëse. 
Pudër sebo-absorbuese me një veprim të zgjatur.
Hija funksionon për të gjitha llojet e lëkurave dhe jep një efekt mjaft natyral.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një efekt konturues, konturoni fytyrën me furçën n°07.
- Për një efekt natyral nxirës, perhapeni me lëvizje rrethore në të gjithë fytyrën.

Shiko edhe