Rvb lab volumizing eyebrow fixer 802

Rvb lab volumizing eyebrow fixer 802

Lekë 2,160.00
Title:  
Fiksues dhe ngjyrues voluminizues për vetullat.

Një fiksues inovativ ngjyrues për krehjen, trashjen dhe fiksimin e të gjitha llojeve të vetullave.
Furça është e pasur me fibra voluminizuese, mjaft praktike, preçize dhe e lehtë për t’u përdorur.
Fixuesi është i përshtatshëm për të gjitha llojet e vetullave, veçanërisht ato më të hollat.
Është krijuar posaçërisht për të stiluar vetullat dhe për t'i bërë ata të qëndrojnë në vend gjatë gjithë ditës.
Formula e saj e veçantë është e pasur me mikrofibra dhe bën të mundur rritjen e volumit të vetullave për një pamje sa më natyrale. Mund të aplikohet vetëm ose me produkte të tjera për vetullat.
Aplikoni fiksuesin transparent voluminizues tek vetullat derisa të arrini formën e dëshiruar.

Shiko edhe