Rvb Lab Volumizing Lip Balm * 3.7 g

Lekë 2,490.00
Nuanca:  
Balsam inovativ me efekt voluminizues të menjëhershëm, i cili njëkohësisht hidraton dhe zbut buzët.

3.7 g

Rvb Lab Volumizing Lip Balm është një balsam inovativ me efekt voluminizues të menjëhershëm, i cili njëkohësisht hidraton dhe zbut buzët. 

Ai përmban një kompleks përbërësish aktivë që stimulojnë mikroqarkullimin natyral të mukozës së buzëve, duke rritur dukshëm vëllimin e buzëve. Ndjesia është një ndjesi freskie dhe një ndjesi shpimi gjilpërash. Një hibrid midis balsamit dhe buzëkuqit. 

Siguron një ngjyrë të lehtë me një finish me shkëlqim, mund të përdoret si një buzëkuq me shkëlqim.

Tre nuanca: e kuqe, nude dhe rozë.

Aplikojeni tek buzët sa herë të jetë e nevojshme.Shiko edhe