Rvb Lab Water Resistant Eyeliner 11

Rvb Lab Water Resistant Eyeliner 11

Lekë 2,100.00
Title:  
Penel vijëzues për sytë.

1 ml

  • Penel i lëngshëm me ngjyrë të zezë intensive. 
  • Rezistent ndaj ujit, temperaturave të larta dhe lagështisë. 
  • Qëndrueshmëri deri 24 orë.
  • Mbulim i lartë që nga aplikimi i parë.
  • Aplikim i lehtë dhe preçiz edhe pas aplikimit të rimelit.
-Rezultati final është një ngjyrë e zezë intensive, e cila nuk largohet, prishet apo zbehet, falë agjentëve të fortë përbërës në laps.
-I përshtatshëm për çdo grim.
-Perfekt për ditën dhe natën.

Për një efekt natyral aplikoni penelin lehtësisht tek zona e qepallës.

Shiko edhe