Rvb Lab Wet & Dry Foundation 8 Gr

Lekë 4,790.00
Ngjyra:  
Pudër me 2 funksione: e thatë në formën e një pudre mbuluese dhe kremoze kur aplikohet me sfungjer të lagur.

8 gram

Përfitimet kryesore:
  • Pudër velvet dhe e lehtë në aplikim për një rezultat uniform, natyral dhe të matifikuar.
  • E pasur me Pluhur Orizi dhe Lisinë, të cilat nuk shkaktojnë tharje të lëkurës.
  • Ideale për lëkura mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike.


Të përdoret me sfungjer të lagur për një mbulim të madh dhe me të thatë për një efekt më natyral dhe më të lehtë.

Sugjerimet e make-up artistëve:
- E thatë për një efekt natyral.
- E lagur për një efekt mbulues të plotë.

Shiko edhe