RVB LAB White Butter Eye Pencil

RVB LAB White Butter Eye Pencil

Lekë 1,492.50 Lekë 1,990.00
Title:  

Laps i ri i syve shumë i pigmentuar, ultra kremoz, me pëfitim të menjëhershëm të ngjyrës.

-

Laps i ri i syve shumë i pigmentuar, ultra kremoz, me pëfitim të menjëhershëm të ngjyrës.

Kohëzgjatje e shkëlqyer. Një formulim i veçantë dhe inovativ që lejon aplikimin brenda dhe jashtë syrit. Versioni i ngrohtë me ngjyrë tperlash, për një prekje të nxehtë, për t'u përdorur në të gjithë qepallën ose në kombinim me rimel të tjerë për të kompletuar ose pasuruar pamjen. 

Versioni i gjalpit mat, perfekt nëse përdoret si bazë, brenda syrit për ta ndriçuar ose në buzën e poshtme për ta zmadhuar.

Shiko edhe