Sentis 200 MG * 30

Lekë 1,080.00
Title:  
Suplement ushqimor me permbajtje të Ekstrakteve nga rrënja e Valerianës.

30 tableta 200 mg

Suplement ushqimor me përmbajtje të Ekstrakteve nga rrënja e Valerianës. 

Rekomandohet për:

  • Gjumë të mirë
  • Qetësim të sistemit nervor
  • Relaksim të trupit


Rekomandohet të përdoret nga të rritur dhe fëmijë mbi 12 vjeç. 

Konsumohet vetëm 1 kapsulë në dite, preferohet para gjumit.

Shiko edhe