Skintech Happy Intim Lightening Cream 50 ML

Skintech Happy Intim Lightening Cream 50 ML

Lekë 3,600.00
Title:  

Krem i testuar dermatologjikisht për zbardhjen dhe zbutjen e tonalitetit të lëkurës në zonat intime, sqetulla ose poshtë gjoksit.

50 ml

HAPPY intim® Lightening Cream është një krem zbardhues me efekt rigjenerues të shpejtë të indeve. Ka veprim të dyfishtë: 

  • zbardh lëkurën 
  • efekt tërheqës (tightening)

-Kremi është dermatologjikisht i testuar dhe tepër efektiv për zbardhjen dhe zbutjen e tonalitetit të lëkurës. 

-Ka efekt antioksidant i cili mundëson proçesin e oksidimit  dhe frenon aktivitetin e radikaleve të lira.

-Përbërësit aktivë frenojnë aktivitetin e tirosinazës dhe formimin e melaninës.


Aplikoni kremin 2 herë në ditë në zonat intime, sqetulla ose poshtë gjoksit.