Atrofillin

Skintech Atrofillin Cream 50 ML

Lekë 5,700.00
Title:  
Krem për përdorim të përditshëm, me veti volumizues të lëkurës, i cili përmirëson trashësinë dhe cilësinë e lëkurës.

50 ml

Atrofilin është një krem për përdorim të përditshëm, i cili ka efekte të shumëfishta: 
  • Përmirëson tërheqjen epidermale.
  • Veti volumizuese të lëkurës.
  • Përmirëson trashësinë dhe cilësinë e lëkurës.
Kombinimi specific i principeve aktive ndihmon në përmirësimin e tonalitetit të lëkurës duke rritur ndriçimin dhe reduktuar simptomat e thatësisë apo brishtësisë së lëkurës.

Ideale për fytyrat e maturuara.
Për rezultate më të kënaqshme, aplikojeni kremin në fytyrë të pastruar më parë, 3 herë në ditë.
E përshtatshme për të gjitha tipologjitë e lëkurave, veçanërisht ato që janë të maturuara dhe të dëmtuara nga dielli.

Shiko edhe