Skintech Blending Bleaching Cream 50 ML

Skintech Blending Bleaching Cream 50 ML

Lekë 4,900.00
Title:  
Krem për parandalimin dhe trajtimin e njollave kafe në fytyrë.

50 ml

Skin Tech Bleaching Cream është një krem i testuar dermatologjikisht për parandalimin dhe/ose trajtimin e hiperpigmentimit në lëkurë.

Përfitimet kryesore:
  • Shumë efektiv përpara dhe/ose pas trajtimeve me lazer, peeling, dermoabrazion dhe depilime.
  • Kombinimi i përbërësve aktivë në krem redukton oksidimin e lëkurës dhe aktivitetin e radikaleve të lira.
  • Ka efekt hidratues dhe ndihmon për të mbajtur lëkurën të butë dhe pa njolla.
  • E përshtatshme për të gjitha tipologjitë e lëkurave.
Aplikojeni në fytyrë të pastruar më parë, dy herë në ditë për rezultate të kënaqshme.Shiko edhe