Skintech Iplase Mask/Cream 50 ML

Skintech Iplase Mask/Cream 50 ML

Lekë 5,500.00
Title:  
Krem post trajtimeve dhe reduktimit të stresit të lëkurës.

50 ml

IPlase është një krem trajtues veçanësisht i indikuar pas trajtimeve me lazer dhe post peeling të mesëm-të thellë.
Parandalon dëmtimet e induktuara nga terapitë që shkaktojnë inflamacion ose rritje të konsiderueshme të temperaturës së lëkurës (lazer, dritë pulsuese intense, rrezatim UV, radio frekuenca termogenike, radioterapi etj).
Aplikojeni 1 deri 3 herë në ditë në varësi të nevojës.

Shiko edhe