Skintech Nutritive Cream 50 ML

Skintech Nutritive Cream 50 ML

Lekë 4,900.00
Title:  
Krem me veti rigjeneruese, hidratuese, antirrudhë dhe anti-oksiduese.

50 ml

Nutritive Cream Vit A-C-E është një krem hidratues, anti-rrudhë dhe antioksidant, i cili përdoret pas trajtimeve peeling, lazer dhe për personat që konsumojnë duhan.
Përfitimet kryesore:
  • Parandalim i plakjes së lëkurës dhe dëmtimeve oksidative nga shkaqe dhe faktorë të jashtëm si: djegia nga rrezet e dëmshme të diellit, trajtimet me lazer.
  • Rivitalizim dhe hidratim i lëkurës.
Aplikojeni kremin në fytyrë duke e masazhuar, një herë në ditë ose disa herë në ditë sipas nevojës.

Shiko edhe