Skintech Purifying Cream 50 ML

Skintech Purifying Cream 50 ML

Lekë 4,900.00
Title:  
Krem për lëkurë mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike, veçanërisht tek adoleshentët dhe moshat e reja.

50 ml

Purifying Cream përmban Acid Glikolik me efekt eksfoliues dhe Vaj Tea Tree me efekt antibakterial, të cilat ndihmojnë për eleminimin e baktereve që shkaktojnë bllokim të poreve të lëkurës.
Vitamina E qetëson dhe balancon ngjyrën e lëkurave të acarruara.

Përfitimet kryesore:
  • Ndihmon në trajtimin e problemeve të lëkurës.
  • Ka efekt eksoliues dhe është gjithashtu produkti perfekt për personat që preken nga aknet hormonale.
  • Mund të përdoret para dhe pas një trajtimi kimik me pilling për të zgjatur efekting dhe për të kontrolluar inflamacionin.
Aplikojeni tek zona që dëshironi të trajtoni, dy herë në ditë.

Shiko edhe