Skintech Purigel Oil Free Gel 50 ML

Skintech Purigel Oil Free Gel 50 ML

Lekë 4,500.00
Title:  
Xhel i freskët jo-vajor për lëkura mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike.

50 ml

Skin Tech Purigel është një xhel i testuar dermatologjikisht dhe i rekomanduar për lëkura mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike.
Përbërësit aktivë ndihmojnë të largojnë papastërtitë e lëkurës duke unifikuar teksturën, veçanërisht në zonën T.
Skin Tech Purigel rregullon gjithashtu sekretimin e tepërt të sebiumit (yndyrës) në lëkurë, duke ruajtur kështu një pamje të pastër dhe të shëndetshme. 
Xheli ka efekt hidratues dhe jep një ndjesi freskie të menjëhershme, pa shkaktuar tharje të lëkurës. 
  • Rekomandohet si trajtim mirëmbajtës pas trajtimit të akneve.
  • I përshtatshëm si për femra ashtu dhe për meshkuj.
Aplikojeni dy herë në ditë në lëkurë të pastruar më parë.

Shiko edhe