Skintech Vit E Antioxydant 50 ML

Skintech Vit E Antioxydant 50 ML

Lekë 4,000.00
Title:  
Hidratues dhe antioksidant për lëkura të thata dhe të ndjeshme.

50 ml

Përfitimet kryesore:
  • Hidratim i menjëhershëm dhe i qëndrueshëm i lëkurës.
  • Veprim antioksidant kundër radikaleve të lira pas trajtimeve abrazive, peeling ose lazer.
  • Teksturë shumë fluide.

Ideale për lëkura normale, të thata dhe sensitive.

Aplikojeni në fytyrë të pastruar më parë çdo mëngjes dhe gjatë ditës.

Shiko edhe