Solgar Folacin 400 MCG * 100

Solgar Folacin 400 MCG * 100

Lekë 919.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë acid folik.

100 tableta

Solgar Folacin 400mcg është një suplement ushqimor me bazë Acid Folik.

Acidi Folik ndryshe quhet Vitamina B9, bën pjesë në vitaminat e tretshme në ujë.

  • Acidi Folik kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënies.
  • Ai merr pjesë në sintezën normale të aminoacideve.
  • Acidi Folik ndikon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe gjithashtu redukton lodhjen.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë gjatë ushqimit.

Shiko edhe