Solgar Folate 400 MCG * 50

Solgar Folate 400 MCG * 50

Lekë 2,181.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Acid Folik.

400 mcg

Solgar Folate 400 MCG është një suplement ushqimor me bazë Acid Folik. 

Acidi Folik gjendet në formën e L-metilfolat ose Metafolinës, e cila është forma më aktive e acidit folik, që gjendet në plazëm.

Acidi Folik ndryshe quhet Vitamina B9, bën pjesë në vitaminat e tretshme në ujë.

  • Acidi Folik kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënies.
  • Ai merr pjesë në sintezën normale të aminoacideve.
  • Acidi Folik ndikon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe gjithashtu redukton lodhjen.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë gjatë ushqimit.

Nuk duhet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe