Solgar Prenatal Nutrients * 60

Solgar Prenatal Nutrients * 60

Lekë 2,318.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë gjatë shtatzënisë dhe periudhës së gjidhënies.

60 tableta

Solgar Prenatal Nutrients është një suplement ushqimor, i formuluar me një gamë të gjerë vitaminash dhe mineralesh për shëndetin e gruas gjatë shtatzënisë dhe laktacionit.

  • Vitaminat B kompleks, Magnezi dhe Vitamina C kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe rritjen e energjisë.
  • Magnezi, Vitamina D dhe Kalçiumi kanë rol në mirëqënien e sistemit kockor.
  • Seleniumi, Zinku dhe Vitamina C forcojnë imunitetin.
  • Hekuri ndihmon në mirëqënien e qelizave të kuqe të gjakut dhe shpërndarjen e oksigjenit në organizëm.

Këshillohet përdorimi i 4 tabletave në ditë gjatë ushqimit ose sipas udhëzimeve të mjekut.

Shiko edhe