Stimola Bronz Spray SPF 30 * 150 ML

Stimola Bronz Spray SPF 30 * 150 ML

Lekë 1,900.00
Title:  
Spraj mbrojtës ndaj diellit për fytyrën, trupin dhe flokët.

150 ml

Spraj mbrojtës ndaj diellit për fytyrën, flokët dhe trupin.

  • Formulimi special me Vaj Karrote, Krunde Orizi dhe Mikroalga detare, të cilët janë stimulantë natyrorë të melaninës, nxisin nxirjen natyrale të lëkurës.
  • Prania e Vitaminës E e mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe e lë atë të hidratuar.

Ideal për personat, që praktikojnë sporte në natyrë.

Kundra-ujit dhe jep një ndjesi tharje të menjëhershme.

Jo ngjitës.

  • Aplikojeni me sprucim 10cm larg nga lëkura.
  • Për ta aplikuar në zona delikate të fytyrës, sprucojeni në duar dhe më pas masazhojeni në fytyrë.
  • Aplikojeni produktin para ekspozimit në diell.
  • Përsëriteni aplikimin çdo 2 orë ose në bazë të tipit të lëkurës tuaj, në rast djersitje apo tharje të tepërt.

Shiko edhe