Suavinex Breast Pads

Lekë 700.00
Sasia:  
Peceta gjiri, për gratë gjatë laktacionit.

28 copë, 60 copë.

Suavinex Breast Pads ju ndihmonë në mirëmbajtjen natyrale të lëkurës.

  • Përveç përthithjes së qumështit të rrjedhur dhe largimit të lagështirës nga gjinjtë tuaj, ato lejojnë lëkurën të marrë frymë.
  • Ato kanë përbërje anatomike dhe ultra të holla, që do të thotë se nuk duken përmes veshjeve tuaja.
  • Shiriti i tyre ngjitës ndihmon në fiksimin e tyre në të brendshmet tuaja.

Shiko edhe