Suavinex Crema Anti Estrijas

Lekë 3,100.00
Formëdoza:  
Krem kundër strijave për gratë shtatzëna.

500 ml

Suavinex Crema Anti Estrijas përbën një pjesë themelore e kujdesit tuaj gjatë shtatzënisë.

  • Kombinimi i Vajit të Trëndafilit dhe Pennywort indian, i pasur me Vitamina E dhe F, përmirëson tonin e lëkurës dhe i jep asaj elasticitet më të madh në situatat kur ekziston rreziku i strijave, të tilla si shtatzënia dhe humbja ose shtimi në peshë.
  • Efektet e tij parandaluese rriten nga bima e Dredhkës dhe Bishtit të Kalit, të cilat janë të pasura me Silic dhe gjithashtu e bëjnë më të lehtë masazhin dhe ndihmojnë thithjen e përbërësve aktivë.
  • Aroma e tij e këndshme e bën akoma më tërheqës.
Teksturë me një përthithje të shpejtë e bën atë të përshtatshme për masazh.
Formati i tij praktik e bën të lehtë aplikimin.
Formulat pa parabene, kafeinë, dhe ngjyrues artificialë.

Aplikojeni 2 herë në ditë në zonën e strijave, duke e masazhuar butësisht deri në përthithje të plotë.

Shiko edhe