Suavinex Hydrogel Pads * 4

Suavinex Hydrogel Pads * 4

Lekë 1,500.00
Title:  
Kupeta gjiri me hidroxhel.

4 copë

Suavinex Hydrogel Pads janë peceta me përmbajtje Hidoxheli, për të përshpejtuar procesin e shërimit të mamelave.

  • Freskon dhe qetëson mamelat e irrituara dhe/ose të plasaritura;
  • I japin lëkurës tuaj hidratimin dhe fleksibilitetin e saj natyral;
  • Thith lagështinë;
  • Nuk ngjit;
  • Mund të përdoret deri në 24 orë.

-

Shiko edhe