Suavinex Manual Breast Pump

Suavinex Manual Breast Pump

Lekë 1,000.00
Title:  
Pompë gjiri manuale.

-

Suavinex Manual Breast Pump nxjerr qumështin në mënyrë higjenike dhe pa mundim duke rregulluar rrjedhën e qumështit.

  • Dardha e gomës thith qumështin dhe e mbledh atë në rezervuar.
  • Falë formës së tij anatomike, përshtatet në mënyrë të përkryer me gjoksin e nënës.
  • Dizajn anatomik.
  • I Lehtë për t'u përdorur dhe pastruar.

-

Shiko edhe