Suavinex Nipple Care Cream * 20 ML

Suavinex Nipple Care Cream * 20 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Krem rigjenerues për mamelat e gjirit, për gratë shtatzëna.

20 ml

Suavinex Nipple Care Cream vepron duke parandaluar plasaritjet dhe rigjenerimin e lëkurës së plasaritur, duke hidratuar dhe qetësuar mamelat e ndjeshme falë kombinimit të dy përbërësve të tij aktivë: 

  • Lanolinë 100% ultra i pastër, e cila mbron dhe hidraton epidermën,;
  • Tretësira i Shën Xhonit, e cila shëron dhe rigjeneron indet.

Të dy përbërësit janë të njohur për vetitë e tyre hidratuese dhe zbutëse.
Një nga produktet thelbësore që duhet të kenipër veten gjatë dhe pas shtatzënisë.

Shtatzëni: Aplikojeni kremin në lëkurë të pastër, 2 herë në ditë që nga muaji i katërt i shtatzënisë.
Ushqyerje me gji: Aplikojeni kremin në mamela të thata
Nuk ka nevojë për shplarje, mund të ushqeni bebin tuaj më pas.

Shiko edhe