Suavinex Soft Clip 0 Months +

Suavinex Soft Clip 0 Months +

Lekë 800.00
Title:  
Kapëse për biberonin rrens.

-

Suavinex Soft Clip 0 Months + është një aksesor i këndshëm për fëmijën tuaj.

  • Bën të mundur lidhjen e biberonit rrens me rrobat e foshnjës, duke parandaluar që ajo të bjerë në dysheme dhe të ndotet ose të humbasë.
  • Kapësja, e cila fiksohet në rrobat e foshnjës, ka një unazë për ta ngjitur në biberon.
  • Aksesori më i përshtatshëm dhe praktik, por ekskluziv për fëmijën tuaj.

-

Shiko edhe