Synergy PreNatal * 60

Synergy PreNatal * 60

Lekë 2,030.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë shtatzëna.

60 kapsula

Synergy PreNatal   është një suplement ushqimor që përmban multivitamina, Acid folik, Jod dhe Hekur. 

  • Acidi Folik ndihmon në zhvillimin dhe rritjen e indeve gjatë shtatzënisë. 
  • Jodi ndikon në funksionimin e gjëndrës tiroide e cila ndihmon rritjen, riparon qelizat e dëmtuara dhe mundëson mirëqenien. 
  • Hekuri është minerali kryesor që kontribuon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut. 
  • Mineralet ndikojnë në shëndetin e grave shtatzëna dhe në rritjen e foshnjës. 

Rekomandohet të përdoret nga gratë para shtatzënisë, si dhe në 12 javët e para të shtatzënisë.

Udhëzime për përdorim:

  • Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë para, me ose pas vaktit.

Shiko edhe