Tigi S-Factor Silky Smooth Moisture Hair Serum 250 ML

Tigi S-Factor Silky Smooth Moisture Hair Serum 250 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Serum për flokët.

250 ml

Formula balancuese e serumit Tigi S-Factor është e përbërë nga glicerina, e cila i mbron flokët ndaj lagështisë dhe 

ekstrakti i farës së lulediellit i cili mbron nga rrezet ultraviolet (UV).

Ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimet dhe nxehtësia dhe gjithashtu rikthen shkëlqimin e duhur.

Lejon flokët të jenë të butë dhe të menaxhueshëm me vendosjen e një zbutësi të lehtë.

Përdoret në flokë të lagur ose të thatë, duke e vendosur përgjatë gjithë gjatësisë së flokut dhe tek fundet për një mbrojtje sa më të mirë.
I përshtatshëm për të gjitha tipet e flokëve.

Shiko edhe