Topicrem Ultra-Hydratant Lait Corps * 500 ML

Topicrem Ultra-Hydratant Lait Corps * 500 ML

Lekë 2,650.00
Title:  
Krem me veti të theksuara hidratuese për trupin.

500 ml

Topicrem Ultra-Hydratant Lait Corps është një emulsion i pasuruar me hidratues si Ureja dhe Glicerina, agjentë mbrojtës dhe rimbushës të lipideve.

Ofron efikasitet 24 orësh dhe eliminon të gjitha shenjat e lëkurës së thatë. 

Veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e thatë dhe/ose të dehidratuar (nga të ftohtit, nga dielli…), si dhe për lëkurën e brishtë të fëmijëve. 

Pa parabene. Standarde të larta sigurie.

Efikasitet i lartë hidratues: Hidratim 24 orë i garantuar + efekt rezistent. 

Depërtim praktik dhe i shpejtë.


Aplikojeni 1 deri në 2 herë në ditë në trup pas pastrimit paraprak .

Shiko edhe