Topicrem UR-10 Creme Lissante Anti-Rugosites * 200 ML

Topicrem UR-10 Creme Lissante Anti-Rugosites * 200 ML

Lekë 2,250.00
Title:  
Krem ushqyes për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë.

200 ml

Topicrem UR-10 Creme Lissante Anti-Rugosites është kremi ideal për lëkurën që zakonisht quhet "lëkurë krokodili". 

Falë përqendrimit të tij në Ure (10%) dhe Dyll Blete, ky krem rikthen në mënyrë efektive hidratimin, rikthen shtresën mbrojtëse të lëkurës, ushqen intensivisht dhe ofron të gjithë komoditetin që i nevojitet lëkurës ekstra të thatë. Ditë pas dite, lëkura juaj bëhet më elastike, më e butë, më e rehatshme, pa u ndjerë e shtrënguar. 

I testuar dermatologjikisht.

Indikohet për:

  • Nga 3 vjeç.
  • Lëkurë shumë e thatë dhe e ashpër.

Aplikoni me këmbëngulje në zonat e vrazhda të trupit (krahët, bërrylat, këmbët, thembra). 

Mos e aplikoni në fytyrë, në lezione ose në lëkurën e fëmijëve nën 3 vjeç.

Shiko edhe