Triptan Forte * 30

Triptan Forte * 30

Lekë 1,230.00
Title:  
Suplement që indikohet në pagjumësi, stres dhe çrregullime të humorit.

30 tableta

Triptan Forte, ka në përbërje 5-HTP (5-hidroksitriptofan) dhe grupin e Vitaminave B. 

Mungesa e serotoninës në trup reflektohet jo vetëm si humor i keq, por edhe funksion i dëmtuar i gjumit, tensionit dhe dhimbjeve të kokës. 

  • 5- HTP, në trup shndërrohet në serotoninë  rrit efikasitetin në punë, zgjidh problemet e pagjumësisë, përmirëson gjëndjen shpirtërore dhe mban funksionin normal psikologjik. 
  • Vitamina B6 ndihmon në uljen e lodhjes.

Doza e rekomanduar është 1 kapsulë, në mëngjes dhe mbrëmje. Nuk krijon varësi. 

Shiko edhe