Uriage Bariederm Hand Cream* 50 ML

Uriage Bariederm Hand Cream* 50 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Krem hidratues dhe riparues për duart.

50 ml

Kremi i duarve Bariederm është një krem hidratues dhe riparues.

  • Qetëson, zbut dhe ushqen duart shumë të thata që janë të ekspozuara ndaj agresioneve të përditshme dhe produkteve kimike. Është jo ngjitës, përthithet shpejt, i padukshëm në aplikim dhe rezistent ndaj ujit.
  • Kombinimi i dy polimereve siguron një veprim izolues në sipërfaqe duke ndihmuar në luftën kundër agresionit të ardhshëm.
  • Mjalti Manuka kufizon rrezikun e përhapjes së baktereve.
  • Është i pasur me ujë termal Uriage dhe qetëson epidermën e dobësuar.


Aplikojeni në duar sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe